Corona update 13 januari 2021

Helaas moeten wij concluderen dat Voorlopig de zwembaden nog gesloten blijven in de strijd tegen het corona
virus. Hieronder kunt u het bericht lezen van de KNZB.

De start van het nieuwe seizoen, waar vele duizenden liefhebbers enthousiast aan waren begonnen, ligt al weer even achter ons. Helaas, maar begrijpelijk, hebben de maatregelen van de overheid de sportbeoefening aan banden gelegd en is het voor de meeste sporters niet mogelijk om te trainen of aan wedstrijden deel te nemen, ook omdat tot minstens 19 januari a.s. (ondertussen is dit alweer met drie weken verlengt) de meeste binnenzwembaden zijn gesloten.

Door een speciale regeling van de overheid is het wel mogelijk voor aangewezen topsporters om op erkende locaties te trainen; onder strikte voorwaarden kunnen ook wedstrijden worden georganiseerd. Daarnaast zal de eredivisie waterpolo op 23 januari a.s. herstart worden, net als de meeste andere topcompetities in Nederland.

Publiek is onder vrijwel alle omstandigheden tijdens de trainingen en wedstrijden niet toegestaan en de sportkantines en clubhuizen blijven gesloten.

Inmiddels is Nederland gestart met het vaccineren van de bevolking. In de komende maanden zullen steeds meer mensen gevaccineerd worden en is er licht aan de horizon. Het zal echter nog maanden duren voordat enigszins sprake kan zijn van het “normaal” organiseren van trainingen en wedstrijden.

De komende tijd zullen wij via de nieuwsbrief en social media kanalen, zowel facebook als Instagram contact
met jullie blijven onderhouden. Via deze wegen zullen wij bijvoorbeeld ook thuistraining schema’s aanbieden
zodat iedereen in topvorm blijft zodra de zwembaden weer open mogen.

Geef een reactie

Wil je een bericht achterlaten of reageren op onze site? Registreer je en meld je aan! Registreer of meld je aan